Ocean Credit, cel mai nou partener din portofoliul un-doi Centru de plăți

un-doi Centru de Plăți își consolidează portofoliul de servicii financiare prin includerea unui nou partener de renume: Ocean Credit. Începând cu 2 septembrie, clienții pot achita ratele creditelor contractate de la Ocean Credit direct prin aplicația un-doi sau în rețeaua extinsă de peste 11.000 de magazine partenere din întreaga țară.

Plăți rapide și simple pentru ratele Ocean Credit

Achitarea ratelor pentru creditele Ocean Credit este acum mai simplă ca niciodată, datorită platformei un-doi Centru de Plăți. Procesul este intuitiv și constă în următorii pași:

Această colaborare între un-doi Centru de Plăți și Ocean Credit oferă o modalitate eficientă și accesibilă de achitare a ratelor, disponibilă atât online, cât și în rețeaua de magazine fizice.

Despre Ocean Credit

Ocean Credit este un furnizor de soluții financiare, specializat în acordarea de credite rapide de consum. Cu o acoperire la nivel național și un portofoliu de peste 100.000 de clienți, Ocean Credit se remarcă prin accesibilitatea serviciilor și simplitatea gestionării plăților, oferind soluții financiare flexibile și ușor de utilizat.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.